Sunday, 5 June 2011

bebelan aku

today we gonna talk about my bebelan..


bebelan?
aku sendiri pun sebenarnya tak suka dibebel..
tp aku sendiri kadang2 membebel gak macam mak aku n nenek aku..
well, i guess its pretty much about genetic right, miss syakiran? she is my biology lecturer..


soon, i think that i'm a demanding person or pretty choosy person..
about cloth, food, car, job, and many other things in the world relating to a man's life..


tp aku tak tau sikap aku ni baik ke tak..
aku selesa..bila nampak bagus..ha3..tp tak tau la org lain nampak camne..
tp, aku rasa personality ni mungkin ada eloknya...i mean about the 'membebel' things..
somehow, sikap ni dapat create benda yg lebih bagus dalam hidup kita..
adik aku maybe pemalas orgnya..so, aku bebel kat dy..later, dy berubah jd rajin skit...ok la 2 kan?


tp, aku still tak suka dibebel n aku pun sebenarnya xsuka membebel, but, like biology said, genetic is very hard to change, right miss syakiran? ><

No comments:

Post a Comment