Wednesday, 11 May 2011

my grannies in KL!!

What's up guys..last week, atuk ngan nenek aku datang KL..stay kat umah aku beberapa malam..guess what..coz, anak bongsu diorg nak kawin..

restoran in sungai buloh,my hometown


Since event tu buat kat Subang, so atuk ngan nenek aku tinggal kat umah aku sebelum hari perkahwinan anak dyorg ni..Pakcik aku( pengantin lelaki) mmg bagus sebab kebanyakan keje2 kawin ni sume dy yg tolong settlekan..kitorg cuma datang je majlis tuh..


berakhirnya zaman bujang



benda yg paling selalu kitorg buat time atuk ngan nenek aku ada kat umah adalah bawak dyorg makan kat luar..means makan kat restoranla..then, aku akan tanya kat atuk aku..amacam,best ke tak makanan kat situ..kalau atuk kat Pass..maknanya ok la 2, kalau xpass, maknanya ada la something wrong..makanan lambat sampai, mknn xsedap..hadui, letih den nak layan kerenah org tua, tp tu la yg akan kita hadapi satu hari nnt..


somewhere in Klang

No comments:

Post a Comment