Thursday, 24 March 2011

pasal aku..

aku baru perasan..da dekat sebulan aku bukak blog nih..takde satu post pun pasal aku kan? Tapi rasanya takde pape yang menarik pun...ok, first skali, nama penuh aku Ahmad Luqman Hakimi b. Bazlan..tapi membe2 panggil gua kimi je...umur tua, 19 tahun..status, single, 4 petak kosong belum berisi, tapi satu dah ada yang tempah...hehe..n then, aku ni asalnya Kuala Terengganu, tapi since my father work kat Petaling Jaya, aku dan family menetap kat Sungai Buloh, Selangor..aku membesar kat Selangor ni dah 18 tahun, setahun je aku menetap kat Terengganu..tu pun time kecik2 je( masa baru lahir..) aku ada ramai adik-beradik..2 orang..hobi? Photographying..surfing...sleeping...boring...nothing much interesting, tapi aku minat benda2 yang memang interesting..


aku yang depan ke belakang?


dari kiri : kimi, poh yong

1 comment: